banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Leyla ile Mecnun dizisi ekranlara geri dönüyor!

Bir döneme damgasını vuran, Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı Leyla ile Mecnun dizisi geri dönüyor.

23 Mart 2021 Salı 13:06
Leyla ile Mecnun dizisi ekranlara geri dönüyor!
banner299
Leyla ile Mecnun dizisi ekranlara geri dönüyor!

Bir döneme damgasını vuran, Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı Leyla ile Mecnun dizisi geri dönüyor. Acun Ilıcalı'nın ocak ayında piyasaya çıkardığı Exxen platformunda yeniden çekilecek Leyla ile Mecnun dizisi şimdiden hayranlarını heyecanlandırmaya başladı. Ilıcalı daha önce de Sihirli Annem dizisinin haklarını almış ve farklı isimlerle yeniden çekerek Exxen platformunda yayınlanmıştı.

Beylikdüzü Tabela

Acun Ilıcalı Sihirli Annem'den sonra şimdi Leyla ile Mecnun dizisinin yayın haklarını aldı. 2011-2013 yılları arasında TRT 1 ekranlarında yayınlanan, yönetmen koltuğunda Onur Ünlü, Eyüp Boz ve Murat Onbul'un oturduğu Leyla ile Mecnun dizisi yayınlandığı dönemin en çok izlenen yapımları arasına girmeyi başarmıştı.


Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yayın hakları Acun Ilıcalı tarafından satın alınan Leyla ile Mecnun dizisi ocak ayında piyasaya çıkarılan dijital içerik platformu Exxen'de yayınlanacak. Sihirli Annem dizisinden sonra yeniden çekilecek 2. dizi olan Leyla ile Mecnun'un yönetmenliğini yine Onur Ünlü yapacak.


ESKİ KADRO OLACAK MI?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinde Ali Atay, Ezgi Asaroğlu, Melis Birkan, Müge Boz, Zeynep Çamcı, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant, Köksal Engür ve Ege Tanman gibi isimler yer alıyordu. Yaz aylarında başlaması planlanan dizinin ekibiyle görüşmeler başladı. Dizinin Exxen'de yayınlanacak versiyonunda hangi oyuncuların oynayacağı henüz bilinmiyor.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV