banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Fatih Portakal'dan İmamoğlu'na sert tepki!

Böyle sözler söylemeye hakkı olamaz! Ordu-Giresun Havalimanı’nda kullanma hakkına sahip olmadığı halde VIP salonuna girmeye çalışan ve Ordu Valisi'ne hakaret eden Ekrem İmamoğlu'na, Fatih Portakal'dan sert tepki geldi.

07 Haziran 2019 Cuma 22:40
Fatih Portakal'dan İmamoğlu'na sert tepki!
banner229
Fatih Portakal'dan İmamoğlu'na sert tepki!

Böyle sözler söylemeye hakkı olamaz! Ordu-Giresun Havalimanı’nda kullanma hakkına sahip olmadığı halde VIP salonuna girmeye çalışan ve Ordu Valisi'ne hakaret eden Ekrem İmamoğlu'na, Fatih Portakal'dan sert tepki geldi. Ekrem İmamoğlu'nun bu sözleri söyleyemeyeceğini vurgulayan Portakal, "Devlet hepimizin devleti, vali de hepimizin valisi. Siyasetçinin valiye böyle sözler söyleme hakkı olamaz" dedi.
İstanbul gibi dünyanın en büyük metropollerinden birini yönetmeye talip olan İmamoğlu, öyle bir hakkı olmamasına rağmen havalimanına VIP’den girmek isteyince polislerle tartıştı. Ordu Valisi Seddar Yavuz ile havaalanında görevli personel ve polislere hakaret eden İmamoğlu devletin valisi için "Vali itlik yapıyor" dedi ve daha sonra kentten ayrıldı.


CHP'LİLER "YALAN" DİYORDU GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

İmamoğlu'nun devletin valisine küfür etmesinin ortaya çıkmasından sonra CHP'liler bu haberin yalan olduğunu söyleyerek bunun bir manipülasyon olduğunu savundular. Sonrasında gerçek ortaya çıktı ve İmamoğlu'nun alenen devletin valisine küfür ettiği ortaya çıktı. 


PORTAKAL'DAN SERT TEPKİ


FOX TV sunucusu Fatih Portakal, hakaret içerikli sözleri ekranlara taşımayacaklarını söyleyerek, VIP salonunda yaşananlarla ilgili İmamoğlu'nu sert sözlerle uyardı.


GÖRÜNTÜLER FOX TV'DE




Ekrem İmamoğlu'nun medyadaki en büyük destekçisi konumunda olan Fatih Portakal, İmamoğlu'nun hakaretlerinin kabul edilemez olduğunu Devlet hepimizin devleti, vali de hepimizin valisi diyerek, "Ekrem İmamoğlu o sözleri söyleyemez. Devlet hepimizin devleti, vali de hepimizin valisi. Siyasetçinin valiye böyle sözler söyleme hakkı olamaz" ifadelerini kullandı. Portakal hakaret içerdiği için olayı yayınlamadıklarını da söylerken Fox TV'nin kayıtlarında bu  görüntülerin olduğunu da kabul etti.


VALİLİK YASAL İŞLEM BAŞLATTI


Bu sözlerle ilgili Ordu Valiliği yasal işlem başlattığını duyurdu. Ordu Valisi Seddar Yavuz Twitter'dan yaptığı açıklamada,"Valiliğimizin, VIP kullanımı ile ilgili hukuka uygun olarak almış olduğu karar, demokratik bir hak olarak eleştirilebilir. Ancak, küfür ve hakaret ederek kişilik haklarına saldırıda bulunulması, asla kabul edilemez ve hukuki sonuçları olan bir davranıştır" ifadelerine yer verdi..

Ekrem İmamoğlu'nun Dedesi Mevlüt Müdafa Kim!


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV