banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

New York Anadolu Ajansı’nda Skandal !

Amerika’da gündüz evi soyulan Türk Kanser Araştırmacı Boran’ın, olayını haber yapmayan New York A.A nın ihmali TBMM de soru önergesi oluyor.

09 Ocak 2016 Cumartesi 22:59
New York Anadolu Ajansı’nda Skandal !
banner263

New York Anadolu Ajansı’nda Skandal !


Amerika’da gündüz evi soyulan Türk Kanser Araştırmacı Boran’ın, olayını haber yapmayan New York A.A nın ihmali TBMM de soru önergesi oluyor.


Milletin vergisiyle yayın yapan, Devletin ajansı A.A Türk bilim insanının gasp edilmesini haber yapmazken. İHA New York muhabiri Yasin Öztürk. Hırsızlık haberini hemen İstanbul İHA Genel Müdürlüğüne geçti. İHA da 1 saat içinde yüzlerce yerli, yabancı TV, Gazete, Radyo, haber sitelerine haberi servis yaptı.


POSTA GAZETESİ VE ONLARCA SİTEDE HABER YAYINLANDI.


ABD, New Jersey eyatine bağlı,Paterson şehrinde gündüz 11.00 civarı evi soyulan Türk Kanser Araştırmacı ve Biyolog Vasfiye Goca Boran’ın yaşadığı büyük olayın İHA da haber yapılmasıyla, binlerce Türkün yaşadığı Paterson da , vatandaşların daha dikkatli olması, Polisinde daha çok tedbir alması mesajı verildi. Kamu düzenin korunması sağlandı.




New York Anadolu Ajansı ( A.A ) ofisi e. bölge müdürü, halen muhabirlik yapan C.O hırsızlık saldırısı haberini yayınlanması için gönderen, Biyolog Bporan'nın yakınına şu mesajı gönderdi:


“ Geçmiş olsun. İnşallah hasar büyük değildir. Biz AA olarak lokal haber yayınlamıyoruz. Ama lokal medyaya gönderirseniz ilgileneceklerdir. Tekrar geçmiş olsun “


Yani bir Türk ailenin gündüz vakti evinin basılması, kapısının kırılması. Dolar, eşya vs çalınması. İnsanların korku, panik yaşaması. 4 saat parmak izi için Polis beklemesinin, stres olmasının A.A için haber değeri yok!

Haber olması için, illa insan mı ölmeli ? Yada ağır yaralanmalı ? A.A nın haber değeri görmediği hırsızlık olayı İHA New York muhabiri ve diğer basında bakın nasıl haber yapıldı.


http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/Turk-arastirmaci-ABD-de-soyuldu.htm?ArticleID=321047

http://www.buyukhaber.com/dunya/amerika-new-jerseyde-kanser-arastirmaci-gocanin-evi-soyuldu-h19939.html

http://www.forumusa.com/amerikadaki-turk-arastirmacinin-evi-soyuldu/

TBMM DE SORU ÖNERGESİ OLACAK.

Skandal olayı, devlet ajansının ihmali önümüzdeki hafta MHP Gurup başkan vekili Oktay Vural tarafından yazılı soru önergesi olacak. Vural, TRT ve  Anadolu Ajansı’ndan sorumlu Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un cevaplandırması talebiyle soru önergesi ile gündeme getirecek.


A.A DIŞ HABERLER MÜDÜRÜ OGÜN DURU NE DİYECEK

Olayı A.A Dış haberler müdürü Okan Duru’ya sormak için arayan bazı gazeteciler, Duru’y bulamadılar.

Dış haberler müdür yardımcısı Ali İhsan Çam ise, NY ofisi cevabının yanlış olduğunu, konuyu P.Tesi araştıracaklarını, gerekirse Paterson şehrinde, artan hırsızlık olaylarına dair yeni haber yapacaklarını söyledi.


Resim de : Gündüz vakti kırılan evin kapısı ve olay yeri görülüyor.




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • Erden Günay İstanbul 8 yıl önce yorumlandı

      tam skandal, iha haber değeri görüp yayınlıyor, devletin aa sı no diyor.
      bu ihmalin hesabı sorulmalı oktay vural tbmm de bunu en güzel şekilde gündeme getirir

    • Nevzat Timur 8 yıl önce yorumlandı

      çok ayıp tam skandal aa ny ofisde çalışanlar ayda 4-5 bin dolar maaş aıyor. ne işe yararlar bu haberin lokali mi olr. bir israil vatandaşının başına gelseydi her taraf ayağa kalkardı

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV