banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İşte Şahan'ın yeni filmi

Recep İvedik karakterinin yaratıcısı Şahan Gökbakar yeni filmi Celal ile Ceren'in çekimlerine başladı.

25 Mayıs 2012 Cuma 11:49
İşte Şahan'ın yeni filmi
banner304
İşte Şahan'ın yeni filmi 

Recep İvedik karakterinin yaratıcısı Şahan Gökbakar yeni filmi Celal ile Ceren'in çekimlerine başladı. 

Sinemada gişe rekorları kıran Recep İvedik karakterinin yaratıcısı Şahan Gökbakar, çekimlerine başladığı yeni filmi 'Celal ile Ceren'le yapımcılığa soyundu.

İŞTE CELAL İLE CEREN'DEN İLK KARELER

KARDEŞİYLE ORTAK

Recep İvedik serisiyle 3 yılda 11 milyon bilet satarak büyük bir gişe başarısı elde eden Şahan Gökbakar, yeni filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kardeşi Togan Gökbakar'la Çamaşırhane Film Yapım'ı kuran ünlü komedyen yeni filmi 'Celal ile Ceren'in ilk karelerini HT Magazin'le paylaştı. Gökbakar, artık kendi ayaklarının üzerinde duracağını ve çok heyecanlı olduğunu söyledi.

ÇEKİMLER BAŞLADI

Celal ile Ceren adlı filminin senaryosunu iki sene önce tamamlayan Gökbakar, kendisine eşlik edecek kadın oyuncuyu bulamayınca çekimlere bir türlü başlayamamıştı. Başrol kadın oyuncusu olarak Ezgi Mola'yla anlaşan ve çekimlere giren Gökbakar şimdi çok mutlu. Genç komedyen, "Recep İvedik kadar ilgi göreceğiz. Çok sağlam bir iş yapıyoruz. Oldukça heyecanlıyım" diyor. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV