banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kelly Brook… KENDİNİ YATAKTA SEVİŞİRKEN YAKALATTI !

İngiliz sinema yıldızı ve ünlü manken Kelly Brook, komedyen Leigh Francis ile yeni film çekimleri için tam bir gününü yarı çıplak halde yatakta geçirdi.

29 Kasım 2011 Salı 04:12
Kelly Brook… KENDİNİ YATAKTA SEVİŞİRKEN YAKALATTI !
banner322
Kelly Brook… KENDİNİ YATAKTA SEVİŞİRKEN YAKALATTI !.
İngiliz sinema yıldızı ve ünlü manken Kelly Brook, komedyen Leigh Francis ile yeni film çekimleri için tam bir gününü yarı çıplak halde yatakta geçirdi.

Kelly Brook ile komedyen Leigh Francis’ın yeni film çekimleri için Çekilen fotoğraflar da Twitter’de paylaşıldı. “Keith Lemon” adlı filmin çekimleri için, iki oyuncu şu an Irlenda’nin Belfast şehrinde beraberler.
Seksi fiziğini her fırsatta ortaya sermekten çekinmeyen Brook, yine formundaydı. Sevişme sahneleri için giydiği bikinisiyle yarı çıplak şekilde Francis’in yanında yatarken, kameralara birbirinden seksi pozlar verdi. Bir kere daha hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacağını kanıtladı adeta. Buna elbette Francis da dahil. Ünlü komdyenin, rol icabi giymiş olduğu kırmızı mayosuyla gerile gerile verdiği poza bakılacak olursa, Kelly’nin yanında yatmasından büyük bir zevk aldığı belli oluyordu. Mutluğunu da beraber çektirdikleri bu fotoğrafı Twitter’de, “@IAMKELLYBROOK ile ofis de eğlence” yazarak hayranlarıyla paylaştı.
Ünlü manken, mustehcan sahneleri çekerken, o anı yaşamıyormuş ve aldırış etmiyormuş gibi bir tavır takındığını ve böylece profesyonelliğini korumayı başardığını belirttikten sonra, Twitter’de paylaştıgı bir mesaj da “ Bütün günümü filmdeki karakter “Keith Lemon’un” üzerimde ileri geri sürttürmesiyle geçirdim. Bir sure sonra zaten orda olduğunu bile unuttum “ dedi. Bunu dedi ama seksi manken daha bundan bir kac hafta once komedyenle Twitterde flört etmisti. Komedyen, mankenin Twitter hesabının kendisine ait olmadığını ima etmesi üzerine, Brook, banyoda çektiği, çırıl çıplak bir fotoğrafını “Sızan fotoğraf. Bak, benim işte“ yazarak, komedyene göndermişti.
Brook’un bu son çıkan fotoğrafları ve ünlü komedyenle hızla gelişen arkadaşlığının, sevgilisi Thom Evans’ı kıskandırmaması biraz zor ama söylenenlere göre eski rugby oyuncusu çok anlayışlı bir erkekmiş.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV