banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Başkan Erdoğan'dan Rusya ziyareti öncesi önemli açıklamalar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Rusya ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, bir gazetecinin Fransa Devlet Başkanı Macron'un 'PKK/YPG'li teröristlerin güvenli bölge dışına 120 saatlik geri çekilme sürecinin uzatılmasını talep ettiği' iddiası

22 Ekim 2019 Salı 14:01
Başkan Erdoğan'dan Rusya ziyareti öncesi önemli açıklamalar
banner321
Başkan Erdoğan'dan Rusya ziyareti öncesi önemli açıklamalar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Rusya ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, bir gazetecinin Fransa Devlet Başkanı Macron'un 'PKK/YPG'li teröristlerin güvenli bölge dışına 120 saatlik geri çekilme sürecinin uzatılmasını talep ettiği' iddiasıyla ilgili soruya, 'Macron teröristlerle konuşuyor, bu süreç içerisinde Fransa bizim muhatabımız değil' cevabını verdi. Başkan Erdoğan 9 Ekim'den bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısına ilişkin ise son rakamları paylaştı.

Klima Servis 

Başkan  Erdoğan Rusya’ya hareketinden önce Esenboğa Havalimanı’nda açıklamalarda bulundu. Fırat'ın doğusuna yapılan ve ABD ile yapılan mutabakata ilişkin bilgi veren Erdoğan  "700-800 çekilme söz konusu, 1200-1300 kadarının da süratle çıkmaya devam ettiği, onların da çıkacağı söyleniyor. Bunların izini sürüyoruz." dedi.

İşte Başkan Erdoğan'ın konuşmasından önemli satırbaşları;

Kombi Servis

"9 EKİM'DEN BU YANA 775 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİR"

"(Suriye) Şimdiye kadar 2 bin 200 kilometrekarelik alan teröristlerden arındırılmış, 160 yerleşim biriminde kontrol sağlanmıştır. 9 Ekim'den bu yana 775 terörist etkisiz hale getirilmiştir. 7 kahraman askerimiz, 79 Suriye Milli Ordusu mensubu kardeşimiz ve 20 sivil vatandaşımız terör örgütünün saldırılarında şehit olmuştur."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye ve Rusya, terörün her türlüsü ile mücadele noktasında hemfikirdir." dedi.

SURİYELİLERİN GÜVENLİ BÖLGE'YE DÖNÜŞÜ

Erdoğan, "Vicdan ve vizyon sahibi tüm ülkelerden, milyonlarca Suriyelinin vatan hasretini bitirecek bu projeye destek olmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

RUSYA ZİYARETİ

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Rejim unsurlarının bulunduğu alanlardaki PKK/PYD/YPG mevcudiyetinin sonlandırılması için atılacak adımları görüşeceğiz." dedi.

120 SAATLİK SÜRENİN UZATILMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’nin YPG’nin bu bölgeden çekilmesi için tanınan 120 saatlik sürenin uzatılmasına ilişkin "Macron'dan bana gelmiş böyle bir teklif yok. Macron zaten bu tür şeyleri teröristlerle görüşüyor daha çok." dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Suriye'nin geleceğinde PKK/YPG'ye yer yoktur. Rusya ile iş birliği içerisinde bölgemizi ayrılıkçı terör belasından kurtarmayı ümit ediyoruz. 700-800 çekilme söz konusu, 1200-1300 kadarının da süratle çıkmaya devam ettiği, onların da çıkacağı söyleniyor. Bunların izini sürüyoruz."






beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV