banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Angola Cumhurbaşkanından ortak basın toplantısı!

28 Temmuz 2021 Çarşamba 08:40
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!
banner267
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Angola Cumhurbaşkanından ortak basın toplantısı!
Angola Cumhurbaşkanı Joo Manuel Gonçalves Lourenço, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye gelerek ziyarette bulundu. Kritik ziyaret sonrası heyetler arası görüşme tamamlanırken, Başkan Erdoğan ve Joo Manuel Gonçalves Lourenço canlı yayında ortak basın toplantısında son dakika açıklamalarında bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Angola Cumhurbaşkanı Joao Manuel Gonçalves Lourenço ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Yapılan anlaşmalarla Türk yatırımcılar daha güvenle Angola’ya gelip yatırım yapabilecek, aynı şekilde bu, Angolalı yatırımcılar için de geçerli.

Müşterek yapılabilecek çok şey var. Yarın kendileri iş insanlarımızla bir araya gelecekler. Birçok konuları muhataplarıyla görüşecekler. Bizler de ilerleyen zamanlarda iade-i ziyaret gerçekleştireceğiz. Savunma, turizm, ekonomik, kültürel ve sağlık alanında neler yapabiliriz, bunları yerinde değerlendirelim istiyoruz. 10’a yakın anlaşma imzaladık.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV