banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

CEP TELEFONLARI İÇİN YENİ DÜZENLEME YOLDA

Cep telefonlarındaki ücretli sesli mesaj hizmetlerine bilgilendirme ve onay zorunluluğu geliyor.

05 Haziran 2021 Cumartesi 17:48
CEP TELEFONLARI İÇİN YENİ DÜZENLEME YOLDA
banner312
CEP TELEFONLARI İÇİN YENİ DÜZENLEME YOLDA

Cep telefonlarındaki ücretli sesli mesaj hizmetlerine bilgilendirme ve onay zorunluluğu geliyor.
Anonsun ardından tuşlama ve benzeri onay sonrasında ücretlendirme başlayacak. Aboneler, hatlarını kolay bir yöntemle sesli mesaj hizmetine açık veya kapalı hale getirebilecek. Uluslararası dolaşımda sesli mesaj bırakma ve dinleme hizmetinden yararlanmak isteyen abonelerden; uluslararası dolaşım ücreti de dahil olmak üzere ispatlanabilir onaylarının alınması halinde, tuşlama benzeri onay mekanizması ayrıca aranmayacak.
NAKİL İŞLEMİ E-DEVLET'TEN

BTK'nın bir diğer düzenlemesine göre de, abonelerin internet ve televizyon platformu gibi hizmetlerdeki adres değişiklikleri, e-devletten yapılabilecek. Buna göre adres değiştirmek isteyen aboneler; elektronik imza, kimlik kartı, internet bankacılığı ya da mobil bankacılık araçlarıyla e-Devlet'e girerek, taleplerini işletmecilere iletecek.

Aboneler, nakil başvurusu sırasında, adres olarak, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün kayıtlarındaki adresi iletebilecek. Abonelikler, yeni adreste aynı kalitede hizmet sunulabilmesi durumunda doğrudan nakil işlemini gerçekleştirecek. Abonenin yeni taşındığı yerde, farklı nitelikte hizmet sunulabilmesi durumunda; cihaz değişiklik maliyetleri, aylık ücret, hizmet özellikleri gibi konularda bilgi verilecek, tüketicinin kabul etmesi halinde taşıma işlemi yapılacak.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV