banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Instagram yeni bomba özelliğini duyurdu! Silinen fotoğraflar kurtarılabilecek

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal medya platformu Instagram yeni özelliği ile kullanıcılarını şaşırttı.

04 Şubat 2021 Perşembe 11:06
Instagram yeni bomba özelliğini duyurdu! Silinen fotoğraflar kurtarılabilecek
banner266
Instagram yeni bomba özelliğini duyurdu! Silinen fotoğraflar kurtarılabilecek

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal medya platformu Instagram yeni özelliği ile kullanıcılarını şaşırttı. Fotoğraf ve video paylaşım ağırlıklı olarak kullanılan Instagram silinen fotoğrafları kurtarma özelliğini duyurdu. Şirket, fotoğraf, video ve hikaye gibi paylaşımları silen kullanıcılara 30 gün içerisinde geri yükleyebileceği bir seçenek sunacak.
2010 yılında kurulan ve günümüzün en popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Instagram kullanıcıların işine yarayacak yeni özelliğini duyurdu. Fotoğraf ve video paylaşımı odaklı Instagram silinen fotoğrafları geri yükleme özelliğini kullanıma sundu. Bu özellik sayesinde yanlışlıkla silinen, ya da hesabı hacklenen kullanıcılar mağdur olmayacak.
INSTAGRAM SİLİNEN FOTOĞRAFI GERİ YÜKLEME ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR?
Milyonlarca kullanıcıyı yakından ilgilendiren Instagram silinen fotoğrafları kurtarma özelliği nihayet kullanıma sunuldu. Bu özelliği kullanmak için yapılması gerekenler ise çok basit. Instagram silinen fotoğrafı geri yükleme özelliğini kullanmak için;

-Instagram "Ayarlar" kısmına girin

-Açılan ekranda "Hesap" bölümünü seçin

-Hesap bölümünde "Son Silinmiş" seçeneğine tıklayın ve oradan paylaşımınızı geri yükleyin

Not: Eğer Instagram sürümünüz güncel değilse bu özelliği kullanamayabilirsiniz.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV