banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beylikdüzü'nde Merdiven Krizi!

Beylikdüzü Sakandaları bitmek bilmiyor bu seferde bina girişine yan bloktan merdiven çıkardılar.

10 Mayıs 2017 Çarşamba 09:26
Beylikdüzü'nde Merdiven Krizi!
banner266
Beylikdüzü'nde Merdiven Krizi!

Beylikdüzü Sakandaları bitmek bilmiyor bu seferde bina girişine yan bloktan merdiven çıkardılar.

Beylikdüzü Tabela

Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Osmanoğulları Residence 7-1 Girişine demir merdiven çıkartıldı Yönetim belediyede şikayet etti.2.defa yapılmak istenen bu girişim bina sakinlerinin tepkisi ile karşılaştı.

Zabıta saatlerce bekledi!

Mülk sahibinin belediyede projem var onaylı diyerek yıktırmak istemediği merdiven için kalabalık oluştu.Polis olay yerine geldi önlem aldı yaşanan kargaşada bina sahipleri ile mülk sahibi ve adamlarının sözlü tartışmaları devam etti.

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta ekipleri ilk başta yıkmak istemezken tepkilerin oluşumu ve basının takip ettiği olayı müdürlerine ilettiler.

İmar Müdürü Geldi!

Olay esnasında imar müdürü geldi ve mülk sahibi ile başbaşa uzun süre süren bir görüşme yaşandı. Olay esnasında içeriye çaylar girip çıkması vatandaşaların tepkisini çekti.Baskıların artması sonucu İmar müdürü tarafları belediyeye davet etti.Belediye daveti sonrası zabıta ekiplerine talimatla yıkın emri verildi. Yıkım sırasında mülk sahibinin adamları yıktırmak istemedi arbede çıktı. Olay yerine tekrar mülk sahibi gelerek tutanak tutun yıkın dedi. Kesilerek yıkılan merdiven Belediye Ekiplerinde mülk sahibinin isteği üzerine binanın içine sokuldu.

Apartman Yönetimi!

Apartman yönetimi bizler gerekli başvuruyu 17.04.2017 tarihinde belediyeye yaptık. Bu şekilde bina girişimizi kapatarak işgal edilen merdiveni burada görmek istemiyoruz. Kendi arazimizin içinde imara uygun olmayan bir şekilde yapılan bu işlemin son verdirilmesi için gerekli yerlere müracaatlarımızı yaptık dedi.

Bina Sakinleri!

Bu merdivenin 2.yapılışı burada hergün olay istemiyoruz. Şahıslar hem işgal ediyorlar hemde sözlü kavga ederek bina sikinlerinin huzurunu kaçırıyorlar.Gazeteci olarak sizde gördünüz olayları çektiniz. Saatlerce burda işlem yapmamak için bekleyip durdurlar bizler dağılırız diye beklediler ama yılmadık kimse apartmanının girişinde uygunsuz bir yapı istemez.

Beylikdüzü'nde olaylar bitmiyor!

Beylikdüzün'nde hergün bir skandal yenisini ekliyor bu seferde imar kaçağı bir merdiven vatandaşların huzurunu bozdu. Geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da karakol basmıştı yankıları süren haber devam ederken bu seferde merdiven krizi yaşandı. Beylikdüzü kaçak yeşil alanları ve imar yasaklarının bol bol çiğnendiği bir ilçe oldu.

Ekrem İmamoğlu Karakol Bastı!

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV