banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Ekrem İmamoğlu Dokunulmaz mı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Milletvekili Muamelesi Kimse Hesap Soramıyor! FETÖ/PDY soruşturmaları devam ederken ismi Belediye İmamları ile geçen siyasetçileri kim koruyor...

04 Mayıs 2017 Perşembe 00:55
Ekrem İmamoğlu Dokunulmaz mı!
banner321
Ekrem İmamoğlu Dokunulmaz mı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Milletvekili Muamelesi Kimse Hesap Soramıyor! FETÖ/PDY soruşturmaları devam ederken ismi Belediye İmamları ile geçen siyasetçileri kim koruyor...

Beylikdüzü Tabela

CHP Genel Başkanı, İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 18 milletvekiline ait 20 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına gönderildiği günlerde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun korunması kafalarda soru işareti bırakıyor.

Siyasette Trabzon Baskısı!

Ekrem İmamoğlu'nun Trabzonlu olması ile Trabzon derneklerinin İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat ALBAYRAK'a baskı yaptığı yapılacak genel seçimlere kadar beklenilmesini Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon milletvekilliği için oynadığını o zamana kadarda suçların bir bölümünün zaman aşımı noktasına gireceği söyleniyor.

Bakanların İsmini Neden Kullanıyorlar!

İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat ALBAYRAK'ın isimlerini kullanarak algı operasyonu yapan Trabzonlular kimler.Ekrem İmamoğlu FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Beylikdüzü Belediyesi danışmanı Erkan Karaarslan'ın ilişkileri neden deşifre edilemiyor.

Ekrem İmamoğlu'nun hukuk tanımaz olayları.Beykonakları yeşil alan işgali, Vira istanbul heyelan bölgesine imar izinleri başta olmak üzere Belediye'nin akıl almaz harcamaları Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Meclis üyelerinin imza attıkları her iş olay oluyor. İçişleri Bakanlığı Mülki müfettişleri bu kadar zarar ziyana nasıl göz yumuyor.İçişleri Bakanlığı Beylikdüzü Belediyesi ile ilgili hiçbir işlem yapmaması derin yapının FETÖ/PDY desteği bakanlık içinde desteklerine devam ediyor izlenimi veriyor.

CHP’nin siyasi kulislerinde önümüzdeki yerel seçimlerde partinin büyükşehir belediye başkan adayı olarak adı telaffuz edilen Ekrem İmamoğlu için, Trabzon özelinde de aklında Trabzon’dan milletvekili adaylığı var deniyor.

Gazetecilere Saldırı!

Katıldığı bir toplantıda İki gazeteciye saldırıp polis ekiplerinin arasından elini kolunu sallayarak kaçan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Emniyet ve Adliye bağlantıları neden deşifre edilmiyor!

4.12.2016 günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milli bir seferberlik ilan ediyorum" diyerek. FETÖ/PDY bağlantılı herkesle ilgili gereği yapılacak dediği andan itibaren Türk Milleti bu çağrıya uyarak gerekli işlemleri yapmaya başlamıştı.Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu hukuksuz davranışlarına kimsenin dokunmaması Kulislerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini kimsenin yerine getirmediği ve içimizdeki hainler yüzünden FETÖ/PDY Terör örgütünün yeni yapılanmalara gittiği söylevleri çoğalıyor.




Ekrem İmamoğlu Talimat Verdi Koruma Ordusu Gazetecilere Saldırdı!


Beylikdüzü Belediyesi FETÖ'cü Danışmanına Şok!


Ödüllü Ekrem İmamoğlu'nun Titanik Maceraları!


Ekrem İmamoğlunu Kurtarma Operasyonu

Ekrem İmamoğlu'na Şok Mahkeme Kararı!


Hakim Beykonakları'nda keşif yaptı!

Ekrem İmamoğlu Şokta!



Ekrem İmamoğlu'ndan Mahkemeye Yalan Beyanlar!


Beylikdüzü Danışmanı Tescilli FETÖ'cü!




Ekrem İmamoğlu CHP'den Ayrılıyor mu?

Ekrem İmamoğlu Yalnız Değildir!

Ekrem İmamoğlu Dosyaları Gözaltında!

Belediyeler İmamı'na İmamoğlu'ndan Eğitim Sözleşmesi!


İmamoğlu'nun makyaj masrafı ortaya çıktı!



Beylikdüzü Rant Oyununu Vatandaşlar Bozdu!

 

Koruluk Ağaçları kesilerek arazi peşkeş çekilecekti!



Beylikdüzü'nde Tabut Evler!



Vira İstanbul Yıkılıyor mu !

Beylikdüzü’nde Bankamatik Memur Skandalı!

Beylikdüzü Belediyesi'nde Yolsuzluk!


Beylikdüzü Belediyesi'ne Haciz Şoku!


tabela

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • halil kaplan 7 yıl önce yorumlandı

      iyi günler, ekrem imamoğlu kimdir pek tanımam ama bununla ilgili haberlerinizi okurken sadece bir nokta dikkatimi çekti. gerçekten siyasette trabzonlu iseniz hangi partide olduğunuz pek önemli değil ister muhafazakar ister değil, hükümet ister muhafazakar ister değil, mutlaka korunursunuz. ben bir trabzon ve trabzonspor hayranı olarak büyüdüm samsunluyum ama gördümki türkiyede trabzonlu olmak bir ayrıcalık. içişleri bakanı niçin bukadar şaibe varken devreye girmez veya giremez. büyükçekmece belediyesinde de aynı skandal işler yokmu dersiniz. gerçekten trabzonlu olmak ayrıcalıkmış bunu anlamanızı isterim.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV