banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

BAHÇELİEVLER’E DEV KÜLTÜR MERKEZİ.

Bahçelievler Belediye Başkanlığı, Bahçelievler Kültür Merkezi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi

16 Temmuz 2011 Cumartesi 21:14
BAHÇELİEVLER’E DEV KÜLTÜR MERKEZİ.
banner264
BAHÇELİEVLER’E DEV KÜLTÜR MERKEZİ.


Bahçelievler Belediye Başkanlığı, Bahçelievler Kültür Merkezi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, Yenibosna Çobançeşme Kültür Merkezi’nden sonra 5. Kültür Merkezi’ni Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Yenibosna merkezde inşa ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından çok amaçlı ve modern dokuda projelendirilen Bahçelievler Kültür Merkezi Yenibosna 29 Ekim Caddesi üzerinde inşa ediliyor. 2011 yılsonu itibariyle bitirilmesi hedeflenen Kültür Merkezi’nde, 10 metre çapında döner sahnesi de olan tiyatro ve konser salonu, çok amaçlı sahne, cep sinemaları, okul öncesi eğitim sınıfı, çocuk ve yetişkin kütüphaneleri, etüd salonları, fuaye, sergi salonları, kulis ve sanatçı odalarının yanı sıra restaurant ve kafeterya terası bulunacağı öğrenildi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Bahçelievler’imizde mevcut Kültür Merkezlerimize ilginin yoğun olduğunu, Yenibosna’da Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle süren dev kültür merkeziyle de Bahçelievler’in kültür alt yapısının çok güçleneceğini” söyledi. Başkan Develioğlu “İnşaatı hızla süren dev Kültür Merkezi’nin İstanbul’un görkemli kültür ve sanat merkezlerinden birisi olacağını da” belirtti.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV