banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Otoparkta kurşun yağmuru

Bahçelievler'de, bir otoparka gelen kimliği henüz belirlenemeyen silahlı 3 kişi önce park halindeki araçlara rastgele ateş etti. Daha sonra da otoparkta çalışan 2 kişiyi vurduktan sonra kaçtı.

03 Ekim 2012 Çarşamba 11:37
Otoparkta kurşun yağmuru
banner229
Otoparkta kurşun yağmuru


Bahçelievler'de, bir otoparka gelen kimliği henüz belirlenemeyen silahlı 3 kişi önce park halindeki araçlara rastgele ateş etti. Daha sonra da otoparkta çalışan 2 kişiyi vurduktan sonra kaçtı.

Olay, Soğanlı Mahallesi Gülayla Sokak içerisindeki bir otoparka saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İçinde 3 kişi olduğu iddia edilen siyah bir otomobildeki saldırganlar, önce otopark içindeki otomobillere rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu park halindeki araçlara da kurşun isabet ederken, silah seslerini duyan otopark çalışanları Hamza Mete ve Tufan Dandin yaralandı.

Yaralılar özel bir otomobille Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek çalışmalarını başlatırken, olayda kullanıldığı tespit edilen plakası alınamaman siyah bir otomobil ise arıyor.

OLAY YERİNDE 19 BOŞ KOVAN BULUNDU
Polis ekipleri otopark çevresinde geniş güvenlik önlemleri alarak olay yeri şeridi ile çevirdi. Olay Yeri ve İnceleme Ekiplerinin yaptığı çalışmalarda Gülayla Sokak ve otopark içerisinde yaptıkları incelemede 9mm çapında silahlardan ateşlenmiş olan 19 boş kovan tespit etti. Uzun süredir bu otoparkın hizmet verdiğini belirten bir vatandaş, “O anda olayın içerisinde değildik. Yaklaşık yarım saat önce olay meydana geldi. Yaralılar hakkında bir bilgim yok, yaklaşık 20 gün önce de burada bir olay oldu ama tam olarak bilemiyorum" dedi.

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV