banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yeşil sahalar yıldıza doyacak

Güngören ilçe sınırları içinde bulunan resmi kurumların kaynaşmasını sağlamak, arkadaşlık ve dostluk bağlarını güçlendirmek amacı ile bu yıl 7.’si düzenlenen ‘Kurumlararası Futbol Turnuvası’ santra vuruşla başladı.

12 Nisan 2011 Salı 04:35
Yeşil sahalar yıldıza doyacak
banner266
Yeşil sahalar yıldıza doyacak
Güngören ilçe sınırları içinde bulunan resmi kurumların kaynaşmasını sağlamak, arkadaşlık ve dostluk bağlarını güçlendirmek amacı ile bu yıl 7.’si düzenlenen ‘Kurumlararası Futbol Turnuvası’ santra vuruşla başladı.

Yedi yıl önce spor müsabakalarında yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekmek amacı ile böyle bir uygulamayı başlattıklarını dile getiren Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, “Amacımız kardeşlik duygularını pekiştirmek. ‘Renklerin kardeşliği’ ve ‘şiddete kırmızı kart’ sloganlarıyla yola çıkan futbol turnuvamız, bu güne kadar farklı takımların temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti. Bütün renkleri içerisinde barındıran turnuvamızda bu güne kadar birçok kez dostluk mesajları verdik. Amaç şiddete başvurmadan spor yapılabileceğini göstermek. Turnuvaya katılan bütün kurumlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Turnuvanın açılış maçı ise geçen yılın şampiyonu Belediye Başkanlığı ile TEİAŞ arasında yapıldı. Santra vuruşunu temsili olarak gerçekleştiren Başkan Karaman, her iki takımın kaptanına da centilmence bir mücadele temennisinde bulundu.

Turnuvada puan usulüne göre mücadele edecek olan takımlardan ilk iki sırayı almayı başaranlar yarı final ve finalde mücadele etmeye hak kazanacak. Turnuvaya katılan takımlar ise gruplara göre şöyle sıralanıyor:

A GRUBU

1. Belediye Başkanlığı

2. Hükümet Konağı

3. İlçe Emniyet Müdürlüğü

4. TEİAŞ

5. MESİAD

6. İlçe Halk Eğitim Merkezi

B GRUBU

1.Merter Vergi Dairesi

2.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

3.BEDAŞ

4.GÜSİAD

5.Amatör Spor Kulüpleri Derneği

6.İlçe Meclis Üyeleri

İlk maç sonuçları:

Belediye Başkanlığı 2 – 0 TEİAŞ

İlçe Halk Eğitim Merkezi 13 – 4 MESİAD

Merter Vergi Dairesi 0 – 3 Amatör Spor Kulüpleri Derneği

BEDAŞ 5 – 4 GÜSİAD

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV