banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

İsmail Küçükkaya, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na destek olmak için nasıl sorular sordu?

Moderatör İsmail Küçükkaya'nın; AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'yla yapılacak açık oturumdan üç gün önce 13 Haziran saat:12.19'da Taksim'deki ünlü bir otele gelmesi ve Ekrem İmamoğlu'yla 46 dakika görüşmesi kamoyunda geniş yankı buldu.

19 Haziran 2019 Çarşamba 14:40
İsmail Küçükkaya, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na destek olmak için nasıl sorular sordu?
banner321
İsmail Küçükkaya, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na destek olmak için nasıl sorular sordu?

Moderatör İsmail Küçükkaya'nın; AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'yla yapılacak açık oturumdan üç gün önce 13 Haziran saat:12.19'da Taksim'deki ünlü bir otele gelmesi ve Ekrem İmamoğlu'yla 46 dakika görüşmesi kamoyunda geniş yankı buldu. Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı canlı yayında moderatör İsmail Küçükkaya'nın tarafsız olmaması dikkat çekti. CHP plakalı aracı bulunan İsmail Küçükkaya'nın, CHP adayına destek olmak için sorular sorması dikkat çekti. İşte sözde tarafsız Küçükkaya, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na böyle destek oldu...

1- EKREM İMAMOĞLU'NU BELEDİYE BAŞKANI, BİNALİ YILDIRIM'I BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK TANITTI
İsmail Küçükkaya, açık oturum başlangıcında Ekrem İmamoğlu'nun tarafında olduğu açıkça belli etti.

Küçükkaya, "Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Binali Yıldırım ve Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu. Efendim. Hoş geldiniz" ifadelerini kullandı.

İsmail Küçükkaya'nın, 23 Haziran'da seçimlerin yapılacak olması ve Ekrem İmamoğlu'nun da belediye başkan adayı olmasına rağmen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tanıtması dikkat çekti.

2- OLMAYAN SAYIŞTAY RAPORUNDAN SORU ÜRETTİ!

İsmail Küçükkaya; yayınlanmayan Sayıştay raporu üzerinden Binali Yıldırım'a soru sordu!

Küçükkaya, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Rakamlar. (…) Bir Sayıştay raporu var Binali Bey. Bu Sayıştay raporundaki rakamlara bir baktığımız zaman son beş yılda, 753 milyarlık bir zarardan bahsediliyor" iddiasında bulundu.

Binali Yıldırım, İsmail Küçükkaya'ya; "753 milyar olamaz" ifadelerini kullandı.

İsmail Küçükkaya ise, "753 milyon, milyon... İhtiyaç dışı araç kullanımı 120 milyon diye ifade var. Vakıflara, son zamanlarda çok tartışma konusu oluyor. Vakıflara, ayrılan paralarla ilgili.

Son bir yılda 308 milyon lira. Sorum şu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilirseniz, bu tabloyu nasıl değerlendireceksiniz efendim? İsraf konusu biraz yorumlarsanız.." ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: "BU YALAN. YALAN OLDUĞU İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DEFALARCA AÇIKLANDI"
Binali Yıldırım, İsmail Küçükkaya'ya, "Bir kere Sayıştay raporunu siz gördünüz mü İsmail Bey" sorusunu yöneltti. İsmail Küçükkaya ise, "Gazetelerden okuduk, çıkışlarını hep aldık" dedi.

Binali Yıldırım, "Ama böyle bir şey yok. Bu yalan. Bak. Yalan olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından defalarca açıklandı" ifadelerini kullandı.

SAYIŞTAY: "2018 VE 2019'A İLİŞKİN BÖYLE BİR RAPORUMUZ YOK"
Sayıştay, 17 Haziran 2019 tarihinde yaptığı yazılı açıklamada; İsmail Küçükkaya ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nu yalanladı. Açıklamada; "2018 ve 2019'a ilişkin böyle bir raporumuz yok" denildi.

Sayıştay Başkanlığı'ndan, 17 Haziran 2019 tarihinde açıklamada bulundu. Sayıştay Başkanlığı tarafından CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun iddialarıyla ilgili yapılan açıklamada, "Her şeyden önce Sayıştay raporlarında, iddia edildiği gibi İBB tarafından bazı sivil toplum kuruluşlarına yardım yapıldığına ilişkin herhangi bir değerlendirme bulunmamaktadır" ifadesine yer verildi.

Sayıştay 23 Mayıs'ta yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyurmuştu. Ama İmamoğlu yalan ve iftiralarını sürdürmek için aslı astarı olmayan ve kimler tarafından hazırlandığı bilinmeyen bu rapor ile algı operasyonu yapmayı sürdürdü.

3- CHP ADAYININ SÖZÜNE 'BRAVO' DEDİ
İsmail Küçükkaya, programda CHP adayının bir sözünü "bravo" diye onayladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter'dan "Moderatör adaylardan birine "bravo" mu dedi? Ben mi yanlış duydum?" diye sordu.

4- 25 YILDIR AKTİF SİYASETTE YER ALAN, BAŞBAKANLIK VE MECLİS BAŞKANLIĞI YAPAN BİNALİ YILDIRIM'I BAŞARISIZLIKLA SUÇLADI!
İsmail Küçükkaya; Binali Yıldırım'a, "İzmir Belediye Başkan adaylığı yaptınız. Orada yarışı kaybettiniz. 31 Mart'ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi için de yarıştınız. Orada da seçimi geride bıraktınız. Kaybettiniz, kazandınız demem ama geride bıraktınız. Bunun analizini yaptınız mı?" sorusunu yöneltti.

İsmail Küçükkaya'nın, Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde oyunu arttırması ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin tamamlanmamasına rağmen Binali Yıldırım'ı başarısızlıkla suçlaması dikkat çekiyor.

Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılından bugüne 25 yıldır yanında bulunuyor.

Binali Yıldırım, Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağlı İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmeleri'nde (İDO) Genel Müdürü, 11 yıl kesintisiz Ulaştırma Bakanı, Başbakan ve Meclis Başkanı olarak birçok önemli icraatlarda bulundu.

5- KREŞ VAADİNİ EKREM İMAMOĞLU'NA SORACAĞINI SÖYLEDİ ANCAK SORMADI! 
Binali Yıldırım; Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde vaatlerini gerçekleştiremediğini söyledi ve "Ekrem Bey Beylikdüzü'nde 12 kreş vaadinde bulunmuş ama 1 tane yapmış" dedi.

İsmail Küçükkaya, Binali Yıldırım'a müdahalede bulundu ve söz konusu kreş konusunu Ekrem İmamoğlu'na soracağına söyledi ancak soru sorulmadı.

6- BİNALİ YILDIRIM'A 26 DEFA MÜDAHALE ETTİ
İstatistik verilere göre, İsmail Küçükkaya, Binali Yıldırım'ın sözlerine 26 defa müdahale etti. Aynı Küçükkaya, CHP adayı İmamoğlu'nu sadece 10 defa uyarması dikkatlerden kaçmadı.

Binali Yıldırım'ın konuşma süresi 59.93 dakika olmasına rağmen CHP adayının konuşma süresi 63.85 dakika oldu.

7- KÜÇÜKKAYA, BİNALİ YILDIRIM'IN CANLI YAYIN SORULARINI İSTEDİĞİNİ YALANLADI AMA İMAMOĞLU'NU DA KORUMAK İÇİN UĞRAŞTI!
Programda; CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun, "Binali Yıldırım İsmail Küçükkaya'dan canlı yayın sorularını istemiş" şeklindeki sözleri gündeme geldi.

Binali Yıldırım, CHP adayının söz konusu açıklamasının İsmail Küçükkaya tarafından da yalanlandığını söyledi.

İsmail Küçükkaya, "Ben soru vermem" dedi ancak CHP adayını korumak için cümle üstüne cümle kurdu. İmamoğlu, "Benim ifademde İsmail Küçükkaya geçmiyor. İsmail Küçükkaya yok" iddiasında bulundu. Küçükkaya da; "Evet, evet" diye tekrarladı.

Bilindiği gibi soruların İsmail Küçükkaya tarafından hazırlanacağı kamuoyuna açıklandı. Buna rağmen İsmail Küçükkaya'nın, Ekrem İmamoğlu'nun yalanını ört-bas etmeye çalışması dikkat çekti.


Kaçak yapan aday! CHP adayı kaçak yapısı için imar barışına başvurmuş

Hakim Beykonakları'nda keşif yaptı!

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV