banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Karakol Basan CHP'li Ekrem İmamoğlu Kaybetti!

İBB’nin yeni başkanı belli oldu. AK Parti'nin adayı Mevlüt Uysal 179, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ise 125 oy aldı. Bu sonuçla, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Mevlüt Uysal oldu. Ekrem İmamoğlu'na ilk tokat İBB'e adaylığı ile CHP'den mi geldi...

28 Eylül 2017 Perşembe 23:19
Karakol Basan CHP'li Ekrem İmamoğlu Kaybetti!
banner304
Karakol Basan CHP'li Ekrem İmamoğlu Kaybetti!

İBB’nin yeni başkanı belli oldu. AK Parti'nin adayı Mevlüt Uysal 179, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ise 125 oy aldı. Bu sonuçla, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Mevlüt Uysal oldu. Ekrem İmamoğlu'na ilk tokat İBB'e adaylığı ile CHP'den mi geldi...

Beylikdüzü Tabela

CHP genel merkezi tarafından aday gösterilen İmamoğlu'nun. Beylikdüzü'nde Skandalarının üst üste patlaması CHP genel merkezini huzursuz ediyorudu.Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kazanamayacağı kesin görülerek aday yapıldı.CHP beylikdüzü'nü kaybetmemek için Ekrem İmamoğlunu feda etti!

Beylikdüzü Halkıda 2019 Seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun artık siyasette şansının kalmadığını sokaklarda konuşmaya başladı.

Ekrem İmamoğlu'nun Skandalları!

1-) İmamoğlu, 15 Temmuz işgal girişiminin önlenmesinde büyük payı olan Kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in isminin Beylikdüzü'ndeki Anadolu Caddesi'ne verilmesi teklifine 'isim enflasyonu' olur dedi, teklifi komisyona dahi göndermedi. Volkan Konak'ın mimoza sokağı teklifini ise derhal diyerek kabul etti. Ayrıca, kahraman şehidimizin adının verilmesi teklif edilen Anadolu Caddesini usul ve yasaya aykırı şekilde alkollü alan bölgesine dahil etti.

2-) Yaşam Vadisi olarak adlandırılan parkın tam ortasına "Türk Ordusu Kıbrıs'a geldiğinde kurtaracak tek bir Türk bile bulamayacaktır." diyen Türk katili Başpiskopos Makarios'un heykelini yaptırdı.

3-) Hukuk danışmanı ve aynı zamanda da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı olan Taşkın Özer'in kardeşi Seçkin Özer'e dört yıldan beri 100'e yakın konser organizasyonu yaptırmak suretiyle bu organizasyonlardan rant elde ettiği iddia edilmektedir. CHP'li ilçe başkanı da bu konu hakkında sorulan sorulara "Kardeşim ile belediye başkanı kendi aralarında anlaşmışlar, ben ricacı olmadım" yönünde cevap vererek, okları İmamoğlu'na yöneltti.

4-) Tendürek dağında çıkan çatışmada şehitlerimiz olması rağmen, CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu Belediye konserlerini iptal etmeyip, eğlenmeye devam etti.

5-) Adamlarıyla birlikte Gürpınar Karakolunu basıp devletin polisine hakaretler yağdırdı. İmamoğlu ve adamları polislere 'Satılmış köpekler" dedi, utanmadan bir de düelloya davet ettiler.

6-) Beylikdüzü Belediye Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu, FETÖ'nün kanalında çalışan Özkarabekir'i 2 yılda 19 milyonluk ihale verip ihya etmiş.

7-) FETÖ'den tutuklanan Erkan Karaarslan ile 1 milyon 754 bin liralık danışmanlık anlaşması yapmış.

8-) Ekrem İmamoğlu'nun 15 Temmuz darbe girişimi öncesi yurtdışına gitmesi de kafalarda soru işaretlerine neden olmuştu.

9-) İmamoğlu hakkında İçişleri Bakanlığı'nca, imar planına aykırı davranmak, usulsüz karar almak ve gasp suçları kapsamında soruşturma izni verilmişti. Verilen iznin ardından Ekrem İmamoğlu hakkında "FETÖ üyeliği" kapsamında müfettişlerce inceleme başlatıldı. Fetö/PDY Soruşturması kapsamında Belediyeler İmamı iddiası ile tutuklu olarak yargılanmakta olan Erkan Karaarslan ile alakasının olmadığını iddia eden Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesaplarında ise bu kişi ile arkadaş olduğu ve birlikte görüntüleri bulunan paylaşımlar tespit edildi.

10-) Gezi parkı olaylarına destek verdi.

11-) Bey 2023 sitesinde seçim çalışması yapmak için Halka açık toplantı düzenleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Gazeteci Adnan SULAR'ın sorularına cevap vermemek için Gazetecilere saldırma talimatı verdi. Gazeteci Adnan EREN'in kameralarına saldırdılar darp ettiler.

12-) Beyaz İnşaat ile ortak olduğu hakkında çıkan haberlere erişim yasağı alabilmek için mahkemeye bile yalan beyanda bulunmuştu. Oysa ki, Ekrem İmamoğlu'nun meclis toplantısında ortağı olduğu şirketi kabul ettiği açıkça görülmüş ve ortaklarım değil dediği kişilerle bağlantıları çıkması üzerine yayınlara erişimin açılması yönündeki yargının tokat gibi kararıyla yüz yüze kalmıştı.

13-) AK Partili Belediye Başkanı Yusuf Uzun döneminde bir metrekare arsa sattırmamakla övünen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye başkanı seçilir seçilmez gerçekleştirdiği ilk meclis toplantısında, kamuoyunda '100 Dönüm Arazi' olarak bilinen arsanın satış yetkisini almış ve o günlerde bu olay Beylikdüzü'nde yankı uyandırmıştı. Projenin, hasılat paylaşımı yöntemiyle yüzde 35'e Gül İnşaat Proje AŞ'ye verilmesi tepki çekmiş, vatandaşlar tepkilerini; "Beylikdüzü'nde yüzde 35'le arsa mı kaldı? O arsa kamunun değil de İmamoğlu'nun kendisinin olsaydı, yüzde 35'le verir miydi?" şeklinde dile getirmişlerdi. Projeye ÇED Raporu ya da ÇED Gerekli Değildir belgesi alınmadan başlandığını fark eden ilçe sakinlerinin şikayeti üzerine inceleme yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri, Beylikdüzü Belediyesi ile Gül İnşaat Proje AŞ'nin ortak olduğu Vira İstanbul projesine 7 milyon 900 bin TL ceza kesti. ÇED Gerekli Değildir Kararı alınmadan önce ruhsat aldığından, 142 ada 19 – 20 parselleri kapsamayan Proje Tanıtım Dosyası hazırlandığından, süreç mevzuata uygun işletilmediğinden ve bu süreç içerisinde faaliyetlerine başladıklarından ve devam ettiklerinden dolayı yapı alanını eski haline getirmekle yükümlüdür. Viraİstanbul projesinin, Beylikdüzü Belediyesi ile Gül İnşaat Proje A.Ş.'nin ortak projesi olarak kamuoyuna tanıtılması da, tüketicilerin bilinçli olarak aldatıldığının da bir göstergesidir.

14-) Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan diğer taşınmazlar da bir bir satışa çıkarılmaktadır.

•Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi, 746 Ada, 1 Parsel sayılı ve 12.472,60 m2
•Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi, 747 Ada 1 Parsel sayılı ve 2.456,84 m2
•Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi, 749 Ada 1 Parsel sayılı ve 4.548,68 m2 ve
•Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mah, 1633 Ada, 18 Parsel sayılı ve 1.334,45 m2

Yukarıda bilgileri bulunan 4 adet taşınmaz, Beylikdüzü Belediyesi'nin mülkiyetinde olup, CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu tarafından "kapalı teklif usulü"ne göre ihaleye çıkarılmış taşınmazlardan bir kaçıdır.

Ekrem İmamoğlu'nun Makarios Heykeline Soruşturma İzni Verildi!



Beylikdüzü'nde 19 Mayıs Skandalı!

Ülkücülerden Makarios heykeline boyalı tepki


Ekrem İmamoğlu Karakol Bastı!


Beylikdüzü Belediyesi FETÖ'cü Danışmanına Şok!


Ödüllü Ekrem İmamoğlu'nun Titanik Maceraları!


Ekrem İmamoğlunu Kurtarma Operasyonu

Ekrem İmamoğlu'na Şok Mahkeme Kararı!


Hakim Beykonakları'nda keşif yaptı!

Ekrem İmamoğlu Şokta!



Ekrem İmamoğlu'ndan Mahkemeye Yalan Beyanlar!


Beylikdüzü Danışmanı Tescilli FETÖ'cü!




Ekrem İmamoğlu CHP'den Ayrılıyor mu?

Ekrem İmamoğlu Yalnız Değildir!

Ekrem İmamoğlu Dosyaları Gözaltında!

Belediyeler İmamı'na İmamoğlu'ndan Eğitim Sözleşmesi!


İmamoğlu'nun makyaj masrafı ortaya çıktı!



Beylikdüzü Rant Oyununu Vatandaşlar Bozdu!

 

Koruluk Ağaçları kesilerek arazi peşkeş çekilecekti!



Beylikdüzü'nde Tabut Evler!



Vira İstanbul Yıkılıyor mu !

Beylikdüzü’nde Bankamatik Memur Skandalı!

Beylikdüzü Belediyesi'nde Yolsuzluk!


Beylikdüzü Belediyesi'ne Haciz Şoku!


tabela


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV