banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

İmam Zade Kayyum Efendi!

05 Eylül 2019, 16:58
İmam Zade Kayyum Efendi!


İmam Zade Kayyum Efendi!


Yıllardır olması gereken bir olgu son günlerde yeniden dillenir olmuş. Peki sormazlar mı neden şimdi, neden bu günler.
Yıllardır Dallas Düzünde siyasi gücüyle insanlara zulüm eden hatta ve hatta kanun tanımayan İmamzade efendiye karşı Kayyum efendi formülü yeniden dillenir olmuş.

GNL REKLAM

Son olarak HDP’li belediyelere kayyum atanması ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu’na ‘Seni pejmürde ederiz’ cümlesi ile başlayan süreçte imamoğlu yeni kapı alanına İstanbul Büyükşehir Belediye'si ait hizmet araçlarını toplayarak auto show tadında yaptığı karşı israf hamlesi ile sürüyor.

Peki Dallas Düzünde Biz gazetecilere saldırtan azmettiren İmamoğlu'na neden birşey yapılamadı!

Peki Dallas Düzünde Karakol baskını yapan İmamoğlu'na neden birşey yapılamadı!

Peki Dallas Düzünde hazineye ait araziyi nitelikli olarak dolandırma suçu ile satışını yapan İmamoğlu'na neden birşey yapılamadı!

Peki Dallas Düzünde imara aykırı olarak hemde DEPREM alanına inşaat yapan İmamoğlu'na neden birşey yapılamadı!

Peki Dallas Düzünde imara aykırı olarak hemde DEPREM alanına inşaat yapan İmamoğlu'na neden birşey yapılamadı!

Peki Dallas Düzünden Başladığı siyasi yaşamında dokunulmazlığını ilan eden bir belediye başkanı hakkında kaç soruşturma açıldı müfettişleri neleri atladı bunları kimler sorgulayacak imamoğlu hakkında es geçenleri kimler sorgulayacak!

Peki seçim döneminde devletin Valisi hakkında basİT dedim diyerek tehditler savuran İmamoğlu'na neden birşey yapılamadı!

Bu şekilde sıralama uzar gider!

Hatta en önemli soru Kamu oyunda FETÖ’nün sözde ‘belediyeler imamı’ olduğu iddia edilen Erkan Karaarslan ile olan ilişkileri neden sorgulanmadı!!!

Kısacası Dallas Düzü macerası baya kabarık olan bir durum söz konusu iken İstanbul Belediye Başkanı adaylığı bile rüya olan bu şahısın şimdilerde Başkan olarak görev yapması hatta Kayyum atanan görevden alınan kişileri yaptığı ziyaretler devletin üst düzey yöneticilerine karşı tehditkar tavırları gayet net ortada iken kayyum atanması olasıdır tabi bu benim sadece kişisel görüşüm ama bu karar inanın çok önce verilmesi gereken bir karardır.

Hemde dallas düzü'nde görevli iken yapılması gereken bir harekettir.

Şimdi kayyum kelimesi birilerini heycanlandırıp bazı kitleleri sokağa dökme toplantıları yapılmaya başlanmış ama bu millet yemez bu oyunları diye düşünüyorum!

İnsanların aklı ile dalga geçen biri İstanbulu hak etmiyor hele hele İstanbul'lu bu zulmünü hak etmiyor.

Hadi bakalım bekleyelim görelim...


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV