banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Arnavutköy Gençlik Eğitim Merkezi Durusu’da

ARGEM Arnavutköy Gençlik Eğitim Merkezi Durusu Kültür Merkezinde Faaliyetlerine başladı.

20 Temmuz 2011 Çarşamba 16:30
Arnavutköy Gençlik Eğitim Merkezi Durusu’da
banner299
Arnavutköy Gençlik Eğitim Merkezi Durusu’da
ARGEM Arnavutköy Gençlik Eğitim Merkezi Durusu Kültür Merkezinde Faaliyetlerine başladı.

Açılışını Arnavutköy Belediye Başkan yardımcısı Turgut Baran’ın yaptığı ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ARGEM, durusu kültür merkezinde gençlere kapılarını açtı. Açılışta bir konuşma yapan Başkan yardımcısı Turgut Baran ‘’Herkesin tatilde olduğu bu günde ARGEM öğrencileri ve aileleri ile birlikte hepimiz buradayız. ARGEM’in omurgası yavaş, yavaş oluşuyor bu süreci görmek bize mutluluk veriyor bu oluşumda emeği geçen eğitmenlerimizi tebrik ediyorum. Belediyemizin kurmuş olduğu Arnavutköy gençlik merkezlerimize çocuklarını gönül rahatlığıyla gönderen ailelerimize çok teşekkür ediyorum, bizler ARGEM’i kurarken hedefimiz çocuklarımız ve gençlerimizin kendilerini daha rahat ifade edebilmeleri, sosyalleşmeleri topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri bunların yanı sıra derslerinede katkı sağlaması için gençlerimizin hizmetine ARGEM’leri sunduk. ARGEM ailesi büyümeye devam ediyor bu sizlerin ve ailelerinizin yoğun ilgisinden kaynaklanıyor bu ilginin artarak devam etmesini, önümüzdeki dönemde Arnavutköy’lü gençlerimizin eğitimle alakalı başarılarının İstanbul ve Türkiye genelinde en üst seviyeye yükselmesini diliyorum’’.


ARGEM şubeleri arasında yapılan 7.sınıflar bilgi yarışması ve 6.sınıflar ise televizyonun faydaları ve zararları konulu münazara yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından, ARGEMLİ gençlerin dans ve müzik gösterileri, açılışa katılan konuklar ve aileleri tarafından beğeni ile izlendi. ARGEM durusu kültür merkezinde haftanın iki günü hizmet verecek, Durusu, Yeniköy ve Karaburun’daki gençler kayıtlarını yaptırarak her türlü eğitim ve etkinliklerden faydalanabilecekler.
Yeni ARGEM Şubeleri Geliyor

Arnavutköy Merkez, Nenehatun, Boğazköy, Salıpazarı şubeleriyle yaklaşık dokuz aydır gençlere hizmet veren ARGEM’lere yenileri ekleniyor. Taşoluk köyiçi, Hadımköy eski jandarma karakolu tadilatı ve bakımı yapılıyor. Bolluca kültür merkezi inşaatı devam ediyor. Yapımı sona erdiğinde ARGEM şubeleri olarak gençlerin hizmetine sunulacak.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV