banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Arnavutköyde Festival Coşkusu Sürüyor.

Arnavutköy Belediyesi on gün sürecek uluslarası bir festivale ev sahipliği yapıyor

24 Mayıs 2011 Salı 02:12
Arnavutköyde Festival Coşkusu Sürüyor.
banner265
Arnavutköyde Festival Coşkusu Sürüyor.
Arnavutköy Belediyesi on gün sürecek uluslarası bir festivale ev sahipliği yapıyor. Hemen her gün bir çok etkinliğin sergileneceği festivalin açılışı şehir merkezi’nden Hasan Doğan Stadı’na kadar yapılan festival yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşe, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköy Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner, sivil toplum kuruluşları, Arnavutköy Avcılar ve Atıcılar Derneği Üyeleri, öğrenciler ve binlerce vatandaş katıldı. Arnavutköy Belediyesi Engelliler Mehteran Takımı’nın marşları eşliğinde gerçekleşen yürüyüş sırasında korteji izleyen vatandaşlar da sevgi gösterisinde bulundu.


Hasan Doğan Stadı’na gelindiğinde açılış konuşmalarının ardından, içerisinde eski milli futbolculardan Hasan Şaş, Ümit Davala, Hayrettin Demirbaş, Semih Yuvakuran’dan oluşan şöhretler karması ile Belediye Başkanı Haşim Baltacı kaptanlığındaki Arnavutköy karması maçı Arnavutköylülere unutulmaz anlar yaşattırdı. Hasan Şaş’ın 4 gol attığı maçı şöhretler 8-1’lik ezici bir üstünlükle kazandı. Maçın ardından Başkan Haşim Baltacı şöhretler karmasına turnuvaya katılımından dolayı plaket takdim etti.
Shaman Of The Dans
Uluslarası Arnavutköy Gençlik ve Spor Festivali’nin akşam programın da ise Shaman Of The Dans grubunun muhteşem gösterisi sahnelendi. Gösteri öncesi sahnede bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, on gün sürecek Uluslarası Arnavutköy Gençlik ve Spor Festivali’nin coşkuyla kutlanacağını ifade ederken festival süresince yapılacak olan programlardan söz etti. Başkanın konuşmasının ardından Shaman Of The Dans grubu sahne aldı. Grup, özgün Türk müzikleri eşliğinde başladıkları gösteriler festival alanındaki yüzlerce izleyiciyi adeta büyüledi. Bir saat süren gösteri boyunca izleyiciler soğuk havaya rağmen alanı terk etmedi. Alkışlar altında sahneden ayrılan grubun ardından Belediye Başkanı Haşim Baltacı festival alanındaki standları gezdi.
Coşku Sürecek
On gün boyunca sürecek etkinliklerde Arnavutköy’deki il ve ilçe dernekleri de kendi düzenledikleri programlarla festivale renk katacak. Festival kapsamında engelliler gösteri maçı, atletizm yarışmaları, okçuluk yarışmaları da gerçekleştirilecek. Sazlıdere Barajı’nda balık tutma yarışmaları da düzenlenerek ilçedeki avcılar ve atıcılar dernekleriyle de organizeli programlar gerçekleştirilecek. Festival kapsamında ayrıca, masa tenisi yarışmaları, sinema gösterimi, güreş müsabakaları, aşıklar şöleni, badminton müsabakaları, uçurtma şenlikleri, bisiklet ve nostalji yarışmaları da düzenlenecek. Festival de Pinhani, Uğur Işılak ve Bedirhan Gökçe’de Arnavutköylülere konser verecek.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV